Kinderopvang bij de Fonkeling

Peuterwerk en buitenschoolse opvang

Filmpje over Peuterwerk en BSO

Peuterwerk

Bij de Fonkeling kan uw kind vanaf 2 jaar spelenderwijs de wereld ontdekken en verkennen met andere peuters. Wij werken hiervoor samen met Korein Kinderplein. Op dinsdag- en vrijdagochtend bieden wij van 08.30 tot 11.30 uur peuterwerk aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar. We laten de peuters veel samenwerken met de kinderen uit unit 1 en we werken met dezelfde thema's. Hierdoor kunnen we een goede aansluiting naar unit 1 verzorgen. Lees meer over Korein Kinderplein bij de Fonkeling.

Naschoolse opvang

Bij de Fonkeling kunt u van 14.00 tot 18.30 uur gebruik maken van naschoolse opvang. Wij bieden dit op alle dagen van de week aan. Op dinsdag en donderdag is de naschoolse opvang op de Fonkeling zelf, op de andere schooldagen gaan wij naar een andere locatie van SKOBOS, namelijk Kindcentrum de Plataan aan de Van Tuldenstraat 2 in Oirschot. De kinderen worden daar na schooltijd naartoe gebracht. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor maandag of donderdag, breiden we de naschoolse opvang uit!
Voor de naschoolse opvang werken wij samen met Korein Kinderplein. Neem voor meer informatie contact op met Trees Ackermann.