Kinderopvang bij de Fonkeling

Peuterwerk en buitenschoolse opvang

Peuterwerk

Bij de Fonkeling kan uw kind vanaf 2 jaar spelenderwijs de wereld ontdekken en verkennen met andere peuters. Op dinsdag- en vrijdagochtend verzorgt Korein peuterwerk van 08.30 tot 11.30 uur, voorheen ook wel de peuterspeelzaal genoemd. Bij peuterwerk stimuleren wij de ontwikkeling van uw kind door activiteiten aan te bieden gericht op de ontwikkelingsfase van peuters. In unit 1 en en bij peuterwerk werken we met dezelfde thema's. Peuters en kleuters spelen regelmatig met elkaar in vrij spel, maar ook tijdens de themagerichte activiteiten. Dit maakt de doorstroom naar unit 1 makkelijker.

Voorschoolse opvang

Op dinsdag- en vrijdagochtend biedt Korein voorschoolse opvang aan vanaf 07.30 uur. Voorschoolse opvang bij de Fonkeling betekent een gezellig en rustig begin van de schooldag. Er is tijd voor een spelletje, even lekker kletsen of rustig wakker worden met een stripboek op de bank. Onze pedagogisch professional zorgt ervoor dat uw kind op tijd in de unit is.  

Naschoolse opvang

"Wat wil jij doen?", die vraag stellen wij uw kind regelmatig. De tijd buiten school is tenslotte vrije tijd: kinderen beslissen zelf wat ze willen doen. En daarin geven wij ze een ruime keuze. We zijn er voor een goed gesprek, of voor het zetten van een kopje thee terwijl uw kind een boek leest, een spelletje doet of huiswerk maakt. Daarnaast bieden we leuke activiteiten aan. Van workshops graffiti tot creatieve uitspattingen als koken en dans. Zowel binnen als buiten stimuleren wij uw kind om talenten te ontdekken.

Op alle dagen van de week kan Korein buitenschoolse opvang voor u regelen. Op dinsdag en donderdag is de naschoolse opvang bij de Fonkeling geopend. Op de overige dagen wordt uw kind opgehaald en vindt de opvang bij Korein Rademekerstraat in Oirschot plaats. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor maandag breiden we de buitenschoolse opvang bij de Fonkeling uit. 

Neem voor meer informatie contact op met Tessie Couturier.